Skrädderi

Kläder och tyger slits med åren och därför kan små ingrepp göra stor skillnad. Önskar du att få din kavaj eller båtkapell lagad? Vänd dig till Dalbo-Tvätten i Växjö, vi är ett skrädderi som utför enklare sömnad i samband med att du lämnar in din tvätt hos oss. Det gör att du som kund kan känna dig trygg med att vi både tvättar och lagar dina kläder utifrån dina personliga önskemål. Så tveka inte att kontakta oss, dina kläder är i trygga händer hos vårt skrädderi!

Enklare skrädderi med lång erfarenhet

Vi tar varsam och omsorgsfullt emot dina kläder eller båtkapell med målsättning att uppfylla dina önskemål som kund. Hos oss får du lång erfarenhet kombinerat med hög kvalité och personlig service. Vid övrig sömnad samarbetar vi med Skrädderi1 i Växjö som utför både små och stora projekt.

Skräddarsydda lösningar

Vi är ett familjedrivet företag som alltid har som målsättning att erbjuda tjänster av högsta kvalité och med personlig service. Hos oss möts du av serviceinriktad personal i en lugn atmosfär. Alla moment som sker med din tvätt utförs på plats och av kunnig personal. Det gör att vi har möjlighet att utföra enklare sömnad och tvätt samma dag.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Dalbo-Tvätten i Växjö har lång erfarenhet av skrädderi och erbjuder även inlämningsställen i Alvesta, Moheda, Tingsryd och Ronneby. Vi är ett familjedrivet företag som alltid strävar mot att jobba med kvalité och snabb service. Välkommen att kontakta Dalbo-Tvätten i Växjö för att få veta mer om våra tjänster och skrädderi.

skrädderi växjö, alvesta, ljungby